Mer än 90 %
har jobb efter utbildningen
Med CIDESCO-diplomet
kan du jobba i hela världen
L�s mer

Vad händer sen?

Fler och fler hotell, gym och spa-anläggningar startar egna skönhetssalonger för att öka välbefinnandet hos sina gäster och kunder. Samtidigt växer många skönhetssalonger och behandlingscentra upp där naprapater, frisörer, fotvårdare, nagelskulptörer och specialister på diatermi går samman i en gemensam salong för att kunna ge bättre service och samtidigt bli starkare i marknadsföringen av sig själva.

Hudläkare och plastikkirurger har idag ett givande samarbete med hudterapeuter.

Goda framtidsutsikter
Vidare anställer Spa-hotell, hälsohem, kryssningsfartyg, varuhus, make-upföretag m.m. hudterapeuter. Under de senaste fem åren har SHR's medlemsantal av hudterapeuter fördubblats och närmar sig 1600 aktiva medlemmar, vilket tydligt visar vilken tillväxt som sker inom branschen. Det skapas nya arbetsmöjligheter varje dag.

Samarbetspartners
Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa har ett nära samarbete med salonger, hotell, spaanläggningar och kryssningsfartyg både i Sverige och utomlands. Detta gör att vi kontinuerligt förmedlar utexaminerade hudterapeuter till dessa anläggningar. Efterfrågan på våra elever är stor och ökar hela tiden.