Leder till
Certifierad massageterapeut
Läs mer
Enda skolan i Sverige med
CIDESCO-spa diplom
Läs mer
CSN-Berättigad utbildning
Läs mer

Frågor och svar

Vad kostar utbildningen?
Den privata Hud-och spaterapeut utbildningen kostar för närvarande 95.000 kronor. 

Då ingår:

  • Arbetskläder 
  • Litteratur och skolans kompendier
  • Skolans väska innehållande utbildningsmaterial

Avgift för CIDESCO examen tillkommer


Är anmälan bindande?
Anmälan är inte bindande i första steget utan är ett underlag för den intervju som alla sökande med behörighet kallas till.

Hur gör jag för att ansöka?
Ansökningsblanketter följer med prospektet. Du kan även skriva ut den från sidan "info ansökan" där den finns som en pdf. Den skickar du in tillsammans med betyg, refernser och ett personligt brev. Inför antagningen håller skolans rektor en personlig intervju med varje sökande.

När är sista anmälningsdag?
Klasserna fylls på efter efterfrågan och vill man söka till ett speciellt datum bör man vara ute i god tid. Man bokas för att komma på en intervju om inga hinder föreligger, får man därefter bekräftelse inför önskad skolstart.

När ska jag betala avgiften?
När man fått sin bekräftelse betalar man en anmälningsavgift på 5000:- och därefter slutlikviden c:a 8 veckor innan skolstarten.

Kan jag hoppa av utbildningen efter att ha blivit antagen?
Man kan välja att inte börja utbildningen men vi måste då hitta en ersättare för att hela beloppet skall kunna återbetalas.

Finns det någon åldersgräns?
För att ansöka till skolan måste du ha fyllt 18 år. Däremot har vi ingen åldersgräns uppåt, eftersom arbetet som hudterapeut passar mycket väl för den som är lite mer mogen och söker efter en ny karriär.