CSN-Berättigad utbildning
Läs mer
Enda skolan i Sverige med
CIDESCO-spa diplom
Läs mer
Leder till
Certifierad massageterapeut
Läs mer

Moderna lokaler med centralt läge

Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa är en privat och fristående skolan för blivande hudterapeuter och spaterapeuter. Varje år utexamineras ca 80 elever sedan starten 1993 (20 år !) har skolan utexaminerat närmare 1500 elever. 

Trevliga lokaler
Här har vi trevliga lektionssalar och behandlingssalonger helt anpassade och utrustade med den senaste tekniska utrustningen, vilket ger dig bästa tänkbara förutsättningar för personlig träning under en erfaren lärares överseende. Skolan är godkänd av både SHR och CIDESCO.

Utbildningen står under statlig tillsyn av Skolverket enligt förordningen (2000:521) om kompletterande utbildningar. Från och med hösten 2014 ingår också två av våra utbildningar i Yrkeshögskolan . 

Erfarna och yrkesverksamma lärare och föreläsare
Till skolan har knutits ett stort antal kvalificerade och erfarna hudterapeuter med såväl CIDESCO-diplom som mästarbrev. Många lärare är yrkesverksamma och kan därför förmedla en realistisk och aktuell bild av yrket eller sitt ämne.

Föreläsningar
Även våra föreläsare har lång och gedigen yrkeserfarenhet och kommer från bl a hälso- och sjukvården, affärsvärlden samt inom hälsa-, spa- och skönhetsbranschen. 

Flera av våra lärare är internationella CIDESCO examinatorer.