Moderna lokaler med centralt läge

Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa utbildar hudterapeuter, spaterapeuter och massageterapeuter. Varje år utexamineras ca 100 studerande sedan starten 1993 har skolan utexaminerat drygt 2000 studerande.

Trevliga lokaler

Här har vi trevliga lektionssalar och behandlingssalonger helt anpassade och utrustade med den senaste tekniska utrustningen, vilket ger dig bästa tänkbara förutsättningar för personlig träning under en erfaren lärares överseende. Skolan är godkänd av både SHR och CIDESCO.

Utbildningen står under statlig tillsyn av Skolverket enligt förordningen (2000:521) om kompletterande utbildningar. Från och med hösten 2014 ingår också två av våra utbildningar i Yrkeshögskolan .

Erfarna och yrkesverksamma lärare och föreläsare
Till skolan har knutits ett stort antal kvalificerade och erfarna hudterapeuter med såväl CIDESCO-diplom som mästarbrev. Många lärare är yrkesverksamma och kan därför förmedla en realistisk och aktuell bild av yrket eller sitt ämne.

Föreläsningar
Även våra föreläsare har lång och gedigen yrkeserfarenhet och kommer från bl a hälso- och sjukvården, affärsvärlden samt inom hälsa-, spa- och skönhetsbranschen.

Flera av våra lärare är internationella CIDESCO examinatorer.

Glada studenter på YHHS

Certifikat

“Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa i Stockholm är ensamma om CIDESCO-utbildningen till Spaterapeut. Behovet av en gedigen utbildning för Spaterapeuter har ökat dramatiskt i takt med den snabba utvecklingen inom Spaindustrin.”

SHR Logo | YHHS
Yrkeshögskolan Logo | YHHS
CIDESCO Logo | YHHS

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig.